References

References

Een gelukkig mens maakt anderen gelukkig!
Hoe was jouw ervaring met Life & You?

 

Geef jouw feedback, door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Je kunt er ook terecht voor vragen of andere opmerkingen.
Sharing is caring en jouw feedback kan misschien net dat verschil maken om iemand aan te zetten zijn/haar stap te zetten naar ‘feel Good, live Great’.

Massage Therapy

“Als masseur ga ik graag op bezoek bij collega’s om zelf nog eens te genieten van een massage en om inspiratie op te doen voor mijn eigen werk. De massage van Gisela van ‘Life and You’ heb ik ervaren als bijzonder zorgzaam, intelligent en fijngevoelig. Zij weet een warm persoonlijk contact te combineren met een grote mate van professionaliteit en deskundigheid. Daarmee heeft ze mijn vertrouwen gewonnen zodat ik haar met veel plezier kan aanbevelen.”
WM.

“Weer helemaal zen dankzij de magische handen van Gisela. Een zalige massage in een relaxerend kader. Een absolute aanrader voor een heerlijk me-time-moment!!!”
EM.

“Als fervent wellness ganger merk je hierbij duidelijk een verschil. Excellente service met de focus op pure ontspanningen, de tijd nemen voor, heerlijke massage.. kortom zalig privé ontspannen en genieten. Dank je wel, het was top!”
KV.

“Massages overal ter wereld uitgeprobeerd en Life & You is absoluut één van de betere. Oor naar en toepassen van persoonlijke voorkeuren. Een uurtje pure verwennerij. Een echte aanrader.”
DFT.

 “Na een tijdje met pijn in nek en schouders ben ik via een vriendin terechtgekomen bij Gisela. Ik werd daar vriendelijk ontvangen in een aangename ontspannen sfeer.
Gisela hanteert een zeer professionele en tevens persoonlijke no nonsense aanpak.
Tijdens de massage wist ze precies de ‘knelpunten’ in nek en schouders te lokaliseren. Achteraf voelde ik me zalig relaxed en herboren!
Top!”
MD.

“Een massage krijgen van Gisela is meer dan een verwennerij. Ik mocht ervaren hoe de rust die zij uitstraalt een heerlijk effect had op mezelf. Hierdoor kwam ik niet alleen fysiek maar ook mentaal helemaal tot ontspanning. Kortom puur genieten!!”
KD.

“Wat een heerlijk ontspannende ervaring! Na een hectische week had ik een massage geboekt bij Gisela. Zij stelde me van bij de start erg op mijn gemak en polste of ik lichamelijke klachten had waar ze extra aandacht aan moest besteden. Tijdens de behandeling voelde ze echter zelf aan waar de spanningen in mijn lichaam zich bevonden en slaagde ze erin die los te masseren. Hierdoor was ik na dat uur, hoe moe ik ook was binnengekomen, volledig ontspannen en voelde ik me tegelijkertijd weer vol energie. Ik raad iedereen dan ook echt aan om bij haar langs te gaan; haar professionele maar warme aanpak maakt dat je als herboren weer buiten gaat! “
AP

Personal coaching

Gisela is een engel. Zij weet je te motiveren en vooral gemotiveerd te houden! Dankzij haar warme maar professionele begeleiding heb ik mezelf teruggevonden en mezelf weer leren aanvaarden zoals ik ben en vooral niet zoals een ander het wilt. Bedankt Gisela voor alles.
JB.

Mind-blowing, zo kan ik mijn ervaring het beste samenvatten.  Ik begon aan mijn coaching traject op een moment dat ik volledig uitgeput was en totaal geen idee had hoe ik de situatie juist moest aanpakken om weer een normaal work-life balance te krijgen.
Dankzij de goede gesprekken en tips van Gisela leerde ik echter al vrij snel om voor mezelf op te komen en zo men leven terug zelf in handen te krijgen.  Dit coaching traject sprak mij vooral aan omdat het echt toekomstgericht is met focus op huidige situatie en hoe deze op te lossen.
Ondertussen heb ik mijn work-life balance terug onder controle en heb ik eindelijk terug tijd voor mezelf en kan ik me nu focussen om ook fysiek terug fit te geraken.
Ik raad zeker ook aan om de coaching sessie af te sluiten met een ontspannende massage.  De stress voelde ik zo verdwijnen en ik ging telkens super relax en met een smile naar huis!
LH.

‘Gisela weet haar klanten op een holistische manier van aanpak op meerdere niveaus te ondersteunen. Haar empathisch vermogen hierbij maakt dat de cliënt zijn/haar stappen durft te nemen. Hoe moeilijk ook.’
Carin van den Eijnden

“Al een tijdje ging ik door een zware periode.
Ik voelde me vermoeid, niet gelukkig, kort van stof, ergerde me in alles…
Is dit het leven? Is dit wat ik wil?
Op een bepaald moment, na een huilbui op het werk, besefte ik dat ik hulp nodig had om hierdoor te raken.
Psycholoog of life coach?
Na wat opzoekwerk en een telefoontje met Gisela was ik ervan overtuigd dat het principe van coaching dichter bij mij aanleunt:
– kijken hoe je zelf je toekomst weer in handen kan nemen.
– Tips en tricks om aan de slag te gaan
– Vooral toekomstgericht kijken
Zeer sceptisch begon ik dan toch aan het traject (“baat het niet, dan schaadt het niet”).
Gisela is voor mij een hele grote, broodnodige hulp geweest.
Ze luistert en weet precies de vinger op de wonde te leggen. Ze heeft me doen inzien dat alle kracht weldegelijk bij mezelf ligt.
Ze wist de juiste snaren te raken en de oefeningen die ik moest doen, waren net dat wat ik nodig had.
Oefeningen zijn op maat gemaakt en worden ook aangepast gedurende de sessies. Na elke sessie krijg je een samenvatting van wat besproken werd en word je herinnerd aan je actieplan.
Regelmatig werd er gevraagd of ik hulp nodig had, of alles duidelijk was, hoe het ging…
Ik voelde me geruggesteund en begrepen.
Op een bepaald moment voelde ik echt dat de klik gemaakt was. Ik had het opnieuw in handen en ik heb weer het gevoel dat er licht is aan het einde van de tunnel.
Ik weet dat de kracht om te zijn wie ik wil zijn, in mezelf ligt.
Gewoon doen.
Iedereen verdient het om zich gelukkig te voelen! “
JD.

Vast; geblokkeerd; uitzichtloos.  Zo voelde ik me toen ik begon met de life coach sessies.  “Waarom niet?”, dacht ik, “ik zit toch vast in mijn leven”.
Op alle vragen tijdens het intake gesprek had ik antwoorden, maar tijdens de sessies werd pas duidelijk hoe blind ik eigenlijk was voor de antwoorden en gevoelens die ik deelde, of wat die eigenlijk betekenden.  Hoeveel ik van mezelf kwijt was zonder het echt te beseffen.
Na elke sessie, door de vragen, antwoorden, gesprekken en oefeningen vond ik beetje bij beetje mezelf terug, leerde ik hoe ook ik anders naar bepaalde zaken kan kijken.  Belangrijkste les geleerd: sta open voor ervaringen en geluk, en de situaties die dat met zich meebrengen laten zich makkelijker en sneller herkennen, zodat ook ik daar van kan genieten – nu en actief.
KM.