Personal Coach

Personal Coaching

Praktisch

De F2F (Face-to-face) coaching sessies zijn in de praktijk te Wilrijk.
Remote coaching sessies zijn via Skype, Zoom, Blue Jeans of andere video conference media.

Er zijn aangepaste trajecten voor jongeren en Engelstaligen.
Trajecten met jongeren onder 18 jaar vinden enkel plaats na een kennismakingsgesprek samen met de ouder(s). Het is belangrijk dat het de minderjarige zelf inspraak heeft in de beslissing, zoniet wordt er geen traject opgestart.

 • Kennismakingsgesprek

  Tijdens dit gesprek ontdek je wat personal coaching bij Life & You inhoudt. Je krijgt informatie over hoe de coaching sessies en trajecten werken en wat je ermee kan bereiken.

  gratis
 • Basis Traject

  Van ontdekken wie je bent & wat je wilt naar jouw leven & jezelf terug in focus brengen.

  € 590

De gemiddelde duur van een volledig traject is circa 6 maanden (investering van €24,5 per week) en omvat het volgende:
* Een intakegesprek van min. 1,5u
* 8 personal coaching sessies van circa 1u
* Een opvolgsessie binnen de 3 maanden na het afronden van je traject
* Een opvolgmail na elke sessie met een samenvatting van het gesprek – inzichten – oefeningen en/of opdrachten, aangepast en opgesteld volgens jouw persoonlijk parcours.
* Een korting van 10% op de eerste massage naar keuze

 • Check-in sessies

  Na het volbrengen van het basistraject is er steeds de mogelijkheid om losse opvolgsessies te nemen. Hier krijg je verdere ondersteuning om 'on-track' te blijven en bijkomende tips toe te passen.

  € 60
 • Freestyle Coaching sessies

  Je kunt ook voor freestyle coaching sessies kiezen. De verschillende onderwerpen komen ook hier op persoonlijk niveau aan bod, maar deze worden per sessie besproken. Er is geen trajectverplichting.

  € 65
 • Target Traject

  Heb je een specifieke doelstelling of project in gedachten en zoek je hiervoor praktische ondersteuning (b.v. planopstelling voor carrière-switch, studieplanningen, werk-privé regeling, ... )? Geef jouw ideeën een concrete invulling en ga ermee aan de slag. Dit traject bestaat uit 3 sessies van €60 met de volgende opstelling: 1. Doelbepaling / 2. Uitwerking / 3. Resultaat

  € 180
 • Target Boost Traject

  Verdere uitwerking van het Target Traject. De extra sessies zijn voor een uitgebreidere begeleiding met bijkomende praktische tools.

  € 120