Quality for you

Quality for you

Als erkende massage therapeute is het een privilege om mijn cliënten te mogen ontvangen met de vereiste kwaliteit, vakkennis en professionalisme.
Zwangerschapsmassage is een specialiteit die extra aandacht en opleiding vereist. Sinds april 2018 ben ik hiervoor correct opgeleid alsook bevoegd te geven.

Mede door lidmaatschap van de Belgische Massage Federatie blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbevelingen binnen de sector. Ook het respecteren van de deontologische code is hierbij van belang.
Meer informatie te vinden op www.massagefed.be

Ik ben actief als Personal coach, na het afronden van de Life coaching opleiding gebaseerd op het koninklijk besluit van 21 december 2006 (betreffende de beroepsbekwaamheid voor de uitoefening van zelfstandige activiteiten).
Verder heb ik mij specifiek verdiept in andere onderwerpen zoals
rouwverwerking
timemanagement
burn-out voorkomen en overwinnen
uitwerken van actieplannen
stressmanagement
motivatietechnieken
assertiviteitstrainingen
kindercoaching