Quality for you

Quality for you

Als biomedische wetenschapper, haal ik mijn kennis over de werking van het menselijk lichaam uit mijn studies aan Universiteit Antwerpen. Door de oriëntatie neuro- en gedragswetenschappen, heb ik een diepgaander inzicht meegekregen in de werking van de hersenen, neurologische reacties in het lichaam en het menselijk gedrag.

Om dit binnen een begeleidende kader te kunnen aanbieden, heb ik verschillende opleidingen in coaching gevolgd.

Gaandeweg ben ik mij blijven verdiepen (zowel cursussen als literatuur) in technieken en gerichte onderwerpen, waaronder ;
neuroplasticiteit
positieve psychologie
kinderen en opvoeding
kindercoachen
zelfvertrouwen
post-traumatische groei
burn- & bore-out
rouwverwerking

Als erkende massage therapeute is het een privilege om mijn cliënten te mogen ontvangen met de vereiste kwaliteit, vakkennis en professionalisme.
Zwangerschapsmassage is een massagevorm die bijzondere aandacht en opleiding vraagt. Sinds april 2018
Kindermassage is nog zo’n specialisatie die ik met enorm veel plezier mag aanbieden. Niet enkel de klassieke kindermassage, maar aanvullende cursussen zoals ‘Rust brengen in de kindergroep, kriebelkist & Happy Kids massage’ en ‘Positive Parenting Solutions’ maken het mogelijk om de ontspanningsbeleving voor de kinderen uit te breiden. Sinds augustus 2019

Mede door lidmaatschap van de Belgische Massage Federatie blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbevelingen binnen de sector. Ook het respecteren van de deontologische code is hierbij van belang.
Meer informatie te vinden op www.massagefed.be