Life coaching?

Life coaching?

Je hoort vandaag steeds meer over Life coaching, maar het blijft in zijn essentie onbekend. Het is veel meer dan een hype of een trend van het moment. Want feit is, dat het een zeer actueel antwoord biedt in een omgeving waar de woorden ‘burn-out’ en ‘bore-out’ bijna zelf een burn-out krijgen.

Waarom kiest iemand eigenlijk om Life coaching te volgen? Wat is de trigger?
Omdat er een punt in je leven komt, waarbij je niet meer geleefd wilt worden door anderen en JIJ WILT ER IETS AAN DOEN.

Wie kan je beter uitleggen wat Life coaching teweegbrengt dan een ervaringsdeskundige?
Vandaag deel ik alvast een review die ik laatst heb ontvangen:

“Mind-blowing, zo kan ik mijn ervaring het beste samenvatten.  Ik begon aan mijn coaching traject op een moment dat ik volledig uitgeput was en totaal geen idee had hoe ik de situatie juist moest aanpakken om weer een normaal work-life balance te krijgen.
Dankzij de goede gesprekken en tips van Gisela leerde ik echter al vrij snel om voor mezelf op te komen en zo men leven terug zelf in handen te krijgen.  Dit coaching traject sprak mij vooral aan omdat het echt toekomstgericht is met focus op huidige situatie en hoe deze op te lossen.
Ondertussen heb ik mijn work-life balance terug onder controle en heb ik eindelijk terug tijd voor mezelf en kan ik me nu focussen om ook fysiek terug fit te geraken..
Ik raad zeker ook aan om de coaching sessie af te sluiten met een ontspannende massage.  De stress voelde ik zo verdwijnen en ik ging telkens super relax en met een smile naar huis!”
LH.

Merci LH., het was fantastisch om je zo te zien evolueren en groeien!
Andere ervaringen en getuigenissen van Life coaching en Massage therapie bij Life & You zijn te vinden via de volgende link:

References

Binnenkort ook meer nieuws over vrijblijvende kennismakingsgesprekken tijdens de zomer: Ontdek wat Life coaching voor jou doet.

Gisela
Life & You
feel Good, live Great

No Comments

Post A Comment